Projekt RInnovation – Transformirajte ideje u stvarnost financijskom potporom za mlade inovatore

Zaklada “Radivoje Bošnjaković” s ponosom najavljuje pokretanje projekta RInnovation – usmjerenog na podršku mladim inovatorima Primorsko-goranske županije. U sklopu ovog projekta, mladi inovatori dobivaju priliku osigurati nepovratna sredstva za sufinanciranje razvoja i komercijalizaciju svojih inovativnih proizvoda ili usluga.

Ovaj javni poziv otvoren je za sve ambiciozne mlade poduzetnike do 35 godina, koji teže transformirati svoje inovativne ideje u tržišno uspješne koncepte. Zaklada “Radivoje Bošnjaković” osigurala je ukupno 10.000,00 EUR bespovratnih sredstava s ciljem promicanja ulaganja u razvoj novih proizvoda ili usluga, te njihovu efikasnu komercijalizaciju.

Naša misija je potaknuti mlade na aktivno sudjelovanje u inovacijskom ekosustavu, pružajući im potrebnu financijsku potporu i resurse za realizaciju njihovih projekata. Vjerujemo da poticanje mladih inovatora na razvoj i komercijalizaciju inovacija igra ključnu ulogu u stvaranju konkurentnosti i gospodarskog rasta naše zajednice.

Pozivamo sve zainteresirane mlade inovatore da iskoriste ovu izvanrednu priliku i prijave se na projekt RInnovation. Više informacija o uvjetima prijave i procesu selekcije dostupno je na web stranicama Zaklade “Radivoje Bošnjaković”. Ne propustite šansu da svoju inovativnu ideju pretvorite u stvarnost i doprinesete budućnosti našeg gospodarstva.

Dokumentacija za prijavu nalazi se u nastavku: